SUN ODYSSEY 380:

Uživanje življenja na morju

PREDNOSTI

To novo Jeanneaujevo pridobitev sta oblikovala navtični arhitekt Mark Lombard in notranji oblikovalec Piaton Bercault & CO

trup, dodatki, jadra, oblika in ergonomija, postavitev, težnostne ocene…vse je bilo oblikovano do pike, kar jo naredi najboljšo barko v svoji dolžinski kategoriji...

Marc Lombardi, navtični arhitekt in večletni partner Jeanneauja, ki navdih črpa iz dirkalnih čolnov

Previdno preučen načrt krova za brezhibno in tekočo plovbo

Njen močan trup izpopolni plovbo. Poleg varnosti, ki jo zagotavljajo vbočene stranice in varen nagib, ima ta Sun Odyssey tudi nižji nosilec jadra, kar olajša dostop do le-tega in poveča njegovo površino.

Previdno preučen načrt omogoča neprimerljivo lahkotnost gibanja na krovu in je tako edinstven v svoji kategoriji. Življenje je lahko a pestro in polno gibanja.

Vabljiva notranjost posvečena dobremu počutju

Pri ustvarjanju notranjosti, je bilo poleg stalnih prvin te kategorije, veliko misli posvečenih percepciji prostora in poenostavitvi črt, s ciljem, da bi ustvarili občutke miru in tišine.

Z jasnimi, čistimi in poenostavljenimi linijami notranjost izstopa zaradi svoje homogene in sodobne estetike ter izjemne udobnosti. Notranji dizajn odkriva presenetljiv potencial za barko te velikosti.

Več informacij:
+ 386 51 604 395


COME SAIL WITH US!

SPLOŠNE ZNAČILNOSTI & TLORIS

Dolžina 11.22 m / 36'10"
Dolžina trupa 10.77 m / 35'4"
Gorivo 130 l / 34 US gal
Kabine 2 / 3
CE kategorija A8 / B10 / C10 / D10