Postanite del prestižnega sveta jadranja z jadrnicami Jeanneau Yachts. Razkošnost, vrhunska kakovost, eleganca in prostornost so ključne odlike linije Jeanneau Yachts. Več tisoč različnih oblikovalskih in tehničnih kombinacij, prostornost in razkošna notranjost zagotavljajo vrhunsko udobje in nadpovprečno kakovost preživetega časa na jadrnici. Izbirate lahko med prestižnim modelom – Jeanneau Yacht 60, še posebej ponosni pa smo na našo kraljico med jadrnicami - Jeanneau Yacht 65.

 

KLJUČNE PREDNOSTI

60

JEANNEAU 60

JEANNEAU Yachts 60 vas bo presenetil. Ponuja nov videz, neprimerljiv dizajn za čisti in edinstveni občutek simbioze z morjem. Osupnila vas bo gladka silhueta in njene elegantne, vijugaste linije, prilagojene in namenjene vsem zvrstem jadranja in križarjenj.
65

JEANNEAU 65

Vodilno plovilo Jeanneau Yachts je oblikovano za tiste, ki resnično ljubijo morje in si želijo naprej širiti obzorje s hkrati ohranjenim stilom, udobjem in prostornostjo.
S prefinjenimi materiali in širokim spektrom možnosti personalizacije, tako notranjost kot paluba Jeanneau Yachts 65 ohranjata zvestobo duhu Jeanneauja. Oblikovana kot ladja za plovbo, ki ponuja razburljive občutke, je Jeanneau 65 hkrati močna in varna barka, ki ponuja izjemno samostojnost na dolgih plovbah in udobje pri vijuganju od sidrišča do sidrišča.