JEANNEAU 65:

Eleganca in učinkovitost, ki uresničujeta vaše najlepše jadralne sanje

A kaj če bi te sanje uresničili med plovbo na 'semi-custom' jahti?

Vodilno plovilo Jeanneau Yachts je oblikovano za tiste, ki resnično ljubijo morje in si želijo naprej širiti obzorje s hkrati ohranjenim stilom, udobjem in prostornostjo.


S prefinjenimi materiali in širokim spektrom možnosti personalizacije, tako notranjost kot paluba Jeanneau Yachts 65 ohranjata zvestobo duhu Jeanneauja. Oblikovana kot ladja za plovbo, ki ponuja razburljive občutke, je Jeanneau 65 hkrati močna in varna barka, ki ponuja izjemno samostojnost na dolgih plovbah in udobje pri vijuganju od sidrišča do sidrišča.


Jahta "à la carte"

Jeanneau Yachts 65 je popolnoma prilagodljiva lastniku. Da bi zagotovili to, Jeanneau izbira skrbno gradnjo in neposreden stik z lastnikom, z mnogimi opcijami.


Paluba: Vseprisotna pozornost malenkostim

Lahkotno gibanje, dostop do opreme za lažje upravljanje, prostori za skladiščenje in udobje, a na morju ali na sidru, vse je bilo skrbno premišljeno do najmanjših podrobnosti: krma se preoblikuje v ogromno plavalno platformo z dostopom do majhne garaže, XXL kokpit je opremljen z mizami, ki se električno spustijo in preoblikujejo v površino za sončenje…


Notranji načrt: Življenje na morju… v nežni harmoniji

Stopite v notranjost Jeanneau Yachts 65 in vstopili boste v prostorne bivalne prostore, ki subtilno kombinirajo dobro počutje in varnost, prefinjenost in sprostitev z neprimerljivim pogledom na morje.

Leseno pohištvo iz tikovine ali belega hrasta je v harmoniji s široko izbiro talnih plošč in usnjenih oblazinjenj, kar vsakemu lastniku omogoča prilagajanje notranjosti.


Seanapps

The Jeanneau Yachts 65 benefits from the SEANAPPS system, which enables you to monitor functions and maintain your boat from a distance, via a smartphone.

VEČ INFORMACIJ:
+ 386 51 604 395


COME SAIL WITH US!

SPLOŠNE ZNAČILNOSTI & TLORIS

Dolžina 20.7 m / 67'11"
Dolžina trupa 19.55 m / 64'2"
Gorivo 825 l / 218 US gal
Vodni rezervoar 1000 l / 264 US gal
Kabine 2 / 3 / 4 / 5 / 6
Motorji 175 HP / 129 KW
CE kategorija A