DOBRODOŠLI NA SPLETNI STRANI JUST PERFECT Y.C., URADNEGA ZASTOPNIKA PLOVIL JEANNEAU ZA SLOVENIJO

 
 

Jeanneau jadrnice odlikujejo eleganca, hitrost in varnost. Jasne, čiste linije, prostornost in sodobni dizajn so rezultat dela mednarodno priznanih arhitektov in oblikovalcev, ki zagotavljajo inovativne tehnične in oblikovalske rešitve. Prednosti Jeanneau jadrnic so udobnost, enostavnost in atraktivnost, ki s premišljeno konstrukcijo in materiali omogočajo vrhunsko izkušnjo jadranja.

Jeanneau ladjedelnica ponuja širok razpon različnih linij in modelov jadrnic, ki zadostijo različnim okusom, stilom, preferencam in željam zelo različnim segmentom zahtevnih kupcev. Kakšne so vaše sanje? Kako vam lahko Jeannneau te sanje izpolni?

Izbirate lahko med 3 linijami Jeanneau jadrnic:

- Jeanneau Yachts, ki jih odlikujejo hitrost, stabilnost, razkošnost, dovršenost ter vrhunsko udobje

- Sun Odyssey and Sun Odyssey Deck Saloon (DS), ki veljajo za udobne, varne, prostorne in visoko kakovostne jadrnice, odlikujeta pa jih sodobna oblika in izrazito udobje

- Sun Fast, ki veljajo za sam vrh med regatnimi jadrnicami in zagotavljajo hitrost ob hkratni varnosti na morju

Z nakupom Jeanneau jadrnice postanete del Jeanneau družine. Zavedamo se, da je nakup jadrnice šele začetek, nujno potrebno za obojestransko zadovoljstvo pa so vrhunske dodatne storitve, servis ter podpora kupcem.

 

JEANNEAU PRAZNUJE 60 OBLETNICO!

 

Jeanneau je zgodba o uspehu. Začetki te ladjedelnice in kreiranje danes ene izmed najprepoznavneših blagovnih znamk jadrnic segajo v leto 1957, ko je nastala ladjedelnica Jeannueua pod vodstvom, energijo in vizijo enega moža - Henrija Jeanneau-ja. Prav od začetka do sedaj so Jeannueaujeve vrednote kakovost, inoviranje in eleganca. Danes se lahko odločate med več kot 20 različnimi modeli Jeannnuaeu jadrnic, vsako z več kombinacijami tehničnih in oblikovalckih rešitev, ki zadostijo vsem vašim potrebam in željam, predvsem pa vam omogočamo, da vase sanje končno postajeno resničnost.

Želite izvedetei več o zgodovini ladjedelnice Jeanneau? Na spodnji povezavi si lahko preberete zanimivo zgodbo, ustvarjemo prav za 60 letnico podjetja: https://www.jeanneau.com/60years

Odjadrajte z nami!