CHARTER MANAGEMENT

Ste si vedno želeli imeti svojo jadrnico pa vas skrbijo stroški nakupa, marine in vzdrževanja?

Pomagali vam bomo, da vaše sanje postanejo resničnost. Kako? Jadrnico uporabljajte za svoje potrebe, v ostalih tednih pa vam jo bomo mi oddali v charter management!

S prihodki od oddaje boste tako lahko pokrili večino stroškov, povezanih z jadrnico ali celo dodatno zaslužili. Poskrbeli bomo tudi za celotni servis, varni privez izven sezone ter pripravo vaše jadrnice na novo jadralsko sezono. Prav tako vam lahko pomagamo, če jadrnico že imate, saj prevzamemo prodajo v prostih tednih, oddajo, privez in celoten servis vaše jadrnice.

Na tak način zagotovimo, da na svoji jadrnici jadrate, koliko in kadar želite, v ostalem času pa ste glede jadrnice popolnoma brez skrbi, hkrati pa imate od tega tudi zaslužek. Poskrbeli bomo, da bo jadrnica v ostalih tednih čim pogosteje oddana, poleg tega pa bo tudi redno servisirana in varno privezana. V celoti prevzamemo organizacijo najemov vaše jadrnice, od prodaje prostih tednov, dogovorov in urejanje dokumentacije do končne oddaje in ponovne priprave jadrnice za nove najemnike.

S predajo vaše jadrnice v charter management boste optimizirali nastale stroške, hkrati pa boste brezskrbno uživali v lastništvu vaše jadrnice.

Storitve, ki jih ponuja Just Perfect Y.C. v okviru Charter Managementa:

 

Svetovanje in pomoč pri nakupu, registraciji in zavarovanju jadrnice.

Glede na vaše želje ter pričakovanja glede oddaje jadrnice vam svetujemo pri izboru optimalne jadrnice, lahko pa prevzamemo tudi urejanje registracije in zavarovanja.
 
 

Aktivno trženje za oddajo vaše jadrnice

V celoti prevzamemo tržne aktivnosti za zagotavljanje prodaje prostih tednov jadrnice. Imamo široko prodajno mrežo charter agencij, s katerimi imamo visoko stopnjo zaupanja in profesionalen odnos – najem je možen preko nas ali direktno preko agencij. Tak sistem zagotavlja, da je odstotek najema izredno visok, kar za vas pomeni veliko oddanih tednov v okviru charterja. Celoten sistem najema in razpoložljivosti vaše jadrnice lahko spremljate tudi na spletu.
 
 

V celoti prevzamemo oddajo (booking) vaše jadrnice

Dogovoru o najemu sledi operativni in administrativni del - organizacija oddaje (bookinga) jadrnice, ki ga v celoti prevzamemo mi - od prvega povpraševanja, urejanja dokumentacije, do dejanske chech in / check out procedure ter priprave jadrnice na novo oddajo.
 
 

Kompletno vzdrževanje jadrnice

Glede vaše jadrnice ste lahko celo leto povsem mirni, saj skladno z veljavnimi pravili v okviru charter aktivnosti prevzamemo tudi njeno kompletno vzdrževanje. To vsebuje redne letne in sezonske servise, pripravo jadrnice na novo sezono ter tehnično podporo jadrnici in njeni posadki med vašim dopustom ali oddajo v okviru charterja. Organiziramo vam privez in prevzamemo skrb za vašo jadrnico tudi izven sezone - tako je celo leto v varnih rokah našega profesionalnega osebja.
 
 

Transparentnost stroškov in prihodkov

Omogočamo vam transparentnost pri pregledu prihodkov in stroškov, zagotavljamo predhodno pridobitev dovoljenja za stroške nad določenim zneskom, kadarkoli pa vam omogočamo vpogled v servisno knjigo jadrnice z vsemi navedenimi stroški servisa in opreme.
 

Zakaj izbrati Just Perfect Y. C. Charter management?

 

Vašo jadrnico boste zaupali v roke profesionalni in strokovni ekipi, ki se z različnimi segmenti jadranja – od prodaje, najema, servisiranja do regatnega jadranja – ukvarja že več kot 20 let. Močna prodajna ekipa vam bo zagotovila maksimalen dobiček ob ohranjanju nizkih stroškov vzdrževanja jadrnice. Vaša jadrnica bo vedno pripravljena in redno vzdrževana, kar bo dobro izhodišče tudi, če boste želeli jadrnico prodati.

Pokličite nas za več informacij. Z veseljem se dogovorimo za informativni sestanek.